"Жіночий крик, дитячий вереск, чоловічий мат": батько бігав з ножем за дітьми


П'яний чоловік бігав з ножем по квартирі за трьома дітьми. Сусіди викликали правоохоронців.
Це сталося у столиці, пише "Київ Оперативний" на сторінці у Facebook.
За півроку до цього чоловік викинув з вікна 3-го поверху речі дружини: постільну білизну, одяг, взуття, валізу, документи, прикраси, плазмовий телевізор, мультиварку, вазу з квітами. Це все жінка купила за власні кошти або їй ці речі подарували. Пара невдовзі помирилася.
"Сьогодні, о п'ятій ранку, прокидаюся від шуму нагорі: звуки ударів, жіночий крик, дитячий вереск, чоловічий мат. Дзвінок у поліцію, приїхали через 3 хвилини разом зі "швидкою"- як виявилося, їх уже викликали матір і брат чоловіка, бо хвилюються за життя жінки і дітей", - говорить сусідка родини.
Правоохоронці 2 год. вмовляли чоловіка відчинити двері і дати вивести дружину та дітей. За дверима жінка кричала: "Допоможіть!" і "Не покидайте!".
Чоловік намагався розмовляти адекватно, вимагав, щоб вони до нього приїхали з повісткою, погрожував адвокатом. У результаті з'ясували, що він п'яний бігав за дітьми з ножем, налякав їх, старшій 5-річній доньці зле і треба в лікарню. Сім'я, крім чоловіка, сіли в поліцейську машину і поїхали.
Зі слів сусідки, винуватець події залишився в квартирі вживати алкоголь, періодично виходив палити й обніматися з матір'ю і братом.
"Поліцейські скептично помітили, що дружина, ймовірніше, заяву або не напише, або потім забере. Родина забезпечена, діти завжди були гарно вбрані, жінка – молода, красива, струнка, завжди з макіяжем і на підборах", – розповідає сусідка.
У Смілі на Черкащині затримали 29-річного чоловіка, який бив та ґвалтував 6-річну падчерку.

Related

Гаряча новина 3633422916489611750

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item