NASA проведе відеотрансляцію сонячного затемнення


21 серпня NASA почне пряму трансляцію сонячного затемнення в популярній соціальній мережі Facebook. Затемнення буде в 48 штатах Америки.
По всій території Сполучених Штатів це унікальне природне явище можна було побачити дев'яносто дев'ять років тому. Не всі зможуть спостерігати цю подію в 2017 році і NASA вважає неприпустимим це пропустити, повідомляє Grifonsoft.
Агентство повідомляє, що трансляцію побачать якістю 4К за допомогою огляду 360 градусів. Її будуть проводити з Чарлзтона, Південна Каліфорнія. Ті, у кого немає доступу до Facebook, зможуть підключитися завдяки YouTube і Ustreem.
У Facebook заявили, що вони підготували спеціальні ефекти і фільтри для платформи Facebook Camera. Повідомляють, що близько восьми мільйонів доларів витратять на спостереження за сонячним затемненням.
Можлива кількість глядачів прирівнюють до 45 мільйонів чоловік. Тим, хто буде спостерігати за подією в США, NASA радить придбати окуляри. Початок затемнення в 12 ранку за місцевим часом, і в 9 вечора за київським.

Related

Цікаво 4720821732702616074

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item