Фігуранту одеської справи про трагедію 2 травня пробили голову - ЗМІ


В Одеській області жостоко побили фігуранта "справи 2 травня" Євгена Грищука, який був виправданий судом. Грищуку проломили голову, він перебуває у лікарні.
Про це повідомляє "Думская" з посиланням на поліцію.
Інцидент стався в Овідіополі.
Раніше суд Чорноморська визнав невинними обвинувачених у заворушеннях 2 травня 2014-го в Одесі через недоведеність злочину з їхнього боку. Обвинувачених звільнили в залі суду.
15 років вимагали для Сергія Долженкова: його вважають організатором заворушень. Для інших обвинувачених - Євгенія Мефьодова, Максима Сакауова, Владислава Романюка та Сергія Корчинського просили 12 років. Для всіх тих, хто досі на волі, вимагають 8, 9 і 10 років. Всього обвинувачених у залі суду 20 осіб. Двоє втекли, один в Росію, другий до Криму.
2 травня 2014 року під час громадянських зіткнень між проросійськими і проукраїнськими активістами загинули 48 чоловік і понад 250 постраждали. Велика частина загиблих померли під час або в результаті пожежі в Будинку профспілок на Куликовому полі. Однак першими жертвами зіткнень були саме проукраїнські активісти, які загинули в районі Грецької площі.

Related

Гаряча новина 934209327222509803

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item