"Це ніби ногу собі відпиляти" - на українському телеканалі заявили про підтримку російських серіалів


25 вересня 2015 року керівник Inter Media Group Анна Безлюдна заявила, що вона проти відмови від демонстрування російських серіалів.
Відповідаючи на запитання, які телесеріали є близькими для українців духовно, Анна Безлюдна відповіла: "Є певна навіть не звичка, а ментальність. Ось ми так одягаємося, для нас це нормально. Але якби я прийшла із закритим обличчям, ви би здивувалися. В іншій країні це не видалося би дивним – така модель поведінки. Тому турки – це турки, а ми – це ми".
"Я не відкрию великий секрет: природно, нам близькі російські серіали, тому що ментальність схожа. Ми роками, тисячоліттями живемо у спільному духовному культурному просторі. А тепер давайте усе це відкидати, відрізати? Це навіть не різати під собою гілляку, а ногу собі пиляти. Це ненормально", - каже жінка.
Відповідаючи на запитання, яке кіно демонструватиме канал у зв'язку із забороною російських фільмів і серіалів, Анна Безлюдна розповіла, що " після прийняття закону проблема є. Заборонені усі серіали і програми, вироблені в РФ із 1 січня 2014 року (натомість НСКУ нагадала, що на програми заборона не розповсюджується). Наприклад, демонструвати мелодраму, яка була знята 15 грудня 2013 року можна, а 15 січня 2014-го – уже ні. Чому? На це запитання в рамках правового поля чітко відповісти не можна, можна відповісти з точки зору певної політичної доцільності. Політика – це політика, а законодавство – це законодавство. Я ніколи не приховувала своєї позиції, що такі кроки не підтримую. Заборони – не найефективніший спосіб досягнення результатів, це не ринковий підхід".

Related

Суспільство 8189646440841494261

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item