Військове командування назвало причину вибухів і пожежі на складі боєприпасів під Маріуполем

Загрози місцевим жителям немає - запевняє військове командування. Горіти почало на сусідньому полі, після чого вогонь перекинувся на військову частину
Попередньо причиною пожежі і подальших вибухів на складі боєприпасів військової частини в Донецькій області став підпал невідомими цивільними особами, заявляє Оперативне командування Південь.
"За попередньою інформацією її командування, невідомими цивільними особами було скоєно підпал поля поруч з територією частини", - заявляють військові.
З початком пожежі на складі військової частини вогонь перекинувся на склади боєприпасів, після чого вони почали детонувати.
За даним фактом військова прокуратура і поліція почали службове розслідування.
На місці події працюють представники Військової служби правопорядку Збройних сил України та Національної поліції України.
"Загрози життю місцевих жителів і військовослужбовців за їхніми словами немає", - сказано в повідомленні.
Вже "завершуються заходи щодо локалізації наслідків пожежі", однак про повне завершення пожежі на складі боєприпасів поки не йдеться.
Нагадаємо, за даними обласної поліції - пожежа і вибухи на складі боєприпасів сталися 22 вересня в районі села Малоянисоль Нікольського району Донецької області. Вказувалося, що пожежа почалася в полі, а потім перекинулася на військову частину.

Related

Події в Україні 8132317727813295809

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item