Найбагатший губернатор розповів про загрози сепаратизму


65% чиновників у Миколаївській області - сепаратисти, але їх не можна притягнути до кримінальної відповідальності.
Про це заявив голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченков інтерв'ю "Апостроф".
"У нас сьогодні у місцевій владі є люди, які не встають, коли лунає державний гімн. У нас є сьогодні депутати, які про державний прапор кажуть образливі речі. І ми не можемо їх за це притягнути до відповідальності. І я не можу з тим примиритися", - зізнався він.
"А за законами нашого демократичного суспільства такі люди можуть не тільки існувати, а й безкарно робити такі зневажливі заяви про символи державності. І таких серед тих, хто знаходиться в політиці і на державній службі в Миколаївській області – 65 відсотків", - додав Савченко.
Протилежна ситуація із населенням, зауважив чиновник.
"Ще лишилося, може, відсотків 5-7 тих, хто ще сподівається на прихід Росії. Але Миколаївщина – особливо сільська її частина, люди, які з діда-прадіда розмовляють українською – ніколи не допустять, щоб ми стали частиною Російської Федерації. В селах люди зовсім інші", - розповів Савченко.
Щодо Миколаєва, то він додав: "Переважна більшість людей чітко зрозуміла: краще залишитися при своєму, ніж отримати те, що відбувається зараз у Криму чи, тим більше, на Донбасі".
Олексій Савченко з жовтня 2016 року очолює Миколаївську ОДА. До цього був народним депутатом фракції БПП. Його вважають найбагатшим губернатором. Задекларував понад 3,6 млн грн і €1 млн готівкою.

Related

Політика 2895764153871428233

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item