"Родичі загиблого закордоном можуть отримати грошову допомогу" - українець заснував фірму з безкоштовних консультацій


Українець 32-річний Олег Мілінський, який мешкає у Польщі, заснував "Європейський Центр Відшкодувань". 
Надає безкоштовні консультації відповідно до страхового законодавства ЄС.
"Часто, коли людина помирає за кордоном, родичі можуть отримати грошову допомогу. Але про це не здогадуються, - розповідає Gazeta.uaОлег Мілінський. - Це може бути ДТП, смерть на виробництві, смерть від хвороб або лікарських помилок. Тому, з 2009 року надаємо безкоштовні консультації. Повертаємо людям відшкодування. Суди разом зі страховими компаніями Європейського Союзу приймають нашу сторону. Також допомагаємо жертвам нещасних випадків на території ЄС компенсувати збитки упродовж більше 12 років. Це можливо, навіть якщо немає страхового поліса".
Автор: з архіву Олега Мілінського
Олег Мілінський безкоштовно консультує про відшкодування відповідно до страхового законодавства ЄС
Олег Мілінський безкоштовно консультує про відшкодування відповідно до страхового законодавства ЄС
У Польщі Олег Мілінський також відкрив фірму з міжнародних ритуальних послуг "Фунералія". Займається перевезенням людей, які померли закордоном, на батьківщину. Підбирає найдешевший варіант перевезення. Оплату бере лише після виконаної роботи.
"Кожна людина може звернутися до нас за безкоштовною консультацією. Дізнатися, як перевезти труну за найнижчою вартістю. Дзвонити можна цілодобово, — розповідає Олег Мілінський. — Стараємося допомагати людям, у яких немає грошей. Робимо знижку або перевозимо тіло безкоштовно. Наприклад, чекаємо на друге замовлення, щоб забрати двох покійників за раз. Також організовуємо похорони чи кремацію в Європі. Запрошуємо до співпраці ритуальні фірми".
Асоціація українського бізнесу в Польщі нараховує 48 польських компаній, заснованих українцями. Про це розповідає голова правління Ярослав Романчук.

Related

Суспільство 5341931481452120403

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item