Генерал повідомив про важливий момент щодо звільнення Донбасу


Український генерал-майор Олег Мікац зазначив важливий момент у звільненні окупованих бойовиками Донецька і Луганська.
Про це він розповів в інтерв'ю "Апостроф".
"Україну звинуватять у порушенні Мінських угод. І це розв'яже Росії руки. Росія заведе свої сили і засоби, почне застосовувати авіацію, яка у неї є, застосовувати крилаті ракети, яких у неї достатньо. Після цього Росія вже не буде сприйматися як агресор - вона буде виглядати рятівником", - розповів Мікац.
За його словами, на даному етапі повернення Донбасу Україна повинна користуватися політичними методами боротьби: домагатися чітко прописаних в Мінську кроків - закриття кордону, вивд Збройних сил Росії і бойовиків із зони АТО.
Повна блокада захоплених Росією територій Донбасу і Криму, недопущення надання їм "особливого статусу" та жодних виборів до повної деокупації. Після звільнення від московських окупантів – перепаспортизація населення, перевірка на співпрацю з окупантами, суди над зрадниками і позбавлення громадянства України колаборантів, конфіскація награбованого і захист прав переселенців, які повертаються додому. Це головні тези "свободівського" плану відновлення територіальної цілісності України та звільнення від окупації Донбасу і Криму. Його прописано в оновленій партійній програмі захисту українців, затвердженій під час з'їзду ВО "Свобода" у Києві 16 вересня 2017 року.

Related

Події в Україні 1614818267970337884

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item