Посол США при ООН назвала "війною" втручання РФ у вибори-2016

Ніккі Гейлі
Постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі заявила, що вважає втручання Росії в хід президентських виборів в 2016 році "війною".
"Коли країна втручається у вибори в іншій країні - це війна... Вони роблять це всюди, і це їх нова зброя", - сказала вона, передає CNN.
Гейлі також висловила переконання, що США повинні притягнути Росію до відповідальності.
"Росіяни, нехай благословить їх Бог, запитують, чому американці налаштовані проти Росії? І чому ми ввели санкції? Не втручайтеся в наші вибори, і ми не будемо антиросійськими", - додала вона.  
Нагадаємо, що раніше Ніккі Гейлі заявила, що у Вашингтоні існує "абсолютна впевненість" у тому, що втручання Росії у вибори президента США в 2016 році було. 

Після виборів президента США восени 2016 року Центральне розвідувальне управління США дійшло до висновків, що хакерські атаки з боку Росії на офіційні установи в США під час президентської кампанії були спрямовані безпосередньо на підтримку Дональда Трампа, а не на дискредитацію самого процесу демократичних голосувань. 
Пізніше національна розвідка США виклала в публічний доступ незасекречену версію доповіді про "втручання Росії у вибори". Документ має і секретну версію, яку раніше представили Бараку Обамі і Дональду Трампу.
Згідно з документом, президент Росії Володимир Путін наказав провести хакерські атаки з метою вплинути на вибори в США. 

Related

Події у світі 2898986235536190300

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item