Жінку з дітьми 30-й раз намагалися виселити з квартири


У Ченівцях 43-річну Марію Гумайло із двома неповнолітніми дітьми виконавча служба 30-й раз намагалася виселити з квартири.
Житло у родини відбирають на підставі підробного заповіту. За словами Марії, вона прожила у квартирі разом із покійною тіткою 33 роки. Була єдиною спадкоємицею. Після її смерті знайшлася жінка, яка ходила із тіткою до церкви. Вона і заявила свої права на квартиру та відсудила її. Про це кореспондентові розповіла Марія Гумайло.
"Це двокімнатна квартира моєї тітки. Жила з нею з 10 річного віку. Вона ніколи не була заміжня, не мала дітей З цієї квартири школу закінчувала, училище, тут діти мої народилися. Тітка була із 1930 року. Коли їй було 63 — написала на мене заповіт. Розуміла, що більше немає біля кого голову прихилити. Я доглядала її до останнього дня життя. Вона померла на моїх руках в 2011 році. До останнього була в свідомості, говорила, що все мені залишила", - продовжує Марія Миколаївна.
За словами Гумайло, нова власниця наймає чоловіків, які залякують родину, вибивають їй двері та змінюють замки. Сусіди одразу викликають поліцію. Коли приїжджають виконавці — не пускають їх до під'їзду.
За словами адвоката родини Юрія Геасимчука - на заповіті нової власниці немає підпису тітки Марії Гумайло. Жінка і далі відстоюватиме своє право власності у судах.
Киянка, вчитель початкових класів 55-річна Наталія Дем'яненко 28 років стояла у квартирній черзі. Житло отримала напередодні професійного свята у 2010 році від мерії. Тепер її двокімнатну квартиру можуть відібрати колишні власники.

Related

Гаряча новина 8635425794580072912

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item