Поблизу резиденції Порошенка помічено скупчення військової техніки та силовиків

Силовики поблизу резиденції президента України
Народний депутат Вікторія Войцицька повідомила, що ввечері 17 жовтня до резиденції президента України Петра Порошенка в Козині Київської області стягується військова техніка та силовики.
Нардеп опублікувала фотографії силовиків і повідомила, що також тимчасово була перекрита траса, яка веде в Козин
"Те, що сьогодні задля забезпечення порядку в місцях проведення акцій в центрі було задіяно багато силовиків - Ок, розумію, і добре, що день пройшов без суттєвих ексцесів. Але поясніть, нащо стільки людей та техніки нагнали для охорони приватної резиденції президента? Та ще й дорогу перекрили на певний час? Тут кого боятись? І це я тільки незначну частину людей та техніки сфотографувала", - повідомила Войціцький.




Вона також зазначила, що військові повідомили їй, що знаходяться в Козині через навчання.
Нагадаємо, вдень 17 жовтня біля Ради почався мітинг на підтримку політичних реформ. У центр Києва вийшло близько 4,5 тисяч осіб. За підсумками акції стало відомо про чотирьох постраждалих. Поліція завела першу справу за фактом нанесення тілесних ушкоджень співробітнику поліції. Крім того, учасники безстрокового мітингу за політичну реформу почали зводити загородження через можливе штурму правоохоронців.

Related

Гаряча новина 1023916528036957173

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item