"Такої кількості правоохоронців ще не було" - під Радою проходить антивладна акція


Під Верховною Радою триває акція "Всеукраїнський збір".


Про це повідомляють ЗМІ.






На площі перед парламентом зібралися кілька тисяч людей. Продовжують підходити колони з прапорами "Самопомочі", "Батьківщини", "Руху новил сил", "Свободи", вкладники банку "Михайлівський".
Люди тримають у руках плакати із написами: "Морди держчинів не влазять в екран і народ не баче кого "дякувати" за "счасливе" осучаснення", "Виносимо "козлов" швидко, якісно. Ваші цинічні бандери".
Урядовий квартал перекритий правоохоронцями у два кільця. Від станції метро "Хрещатик" по вулиці Інститутська вони стоять по всьому периметру - майже через кожен метр. Під'їзд до Адміністрації президента по вулиці Банкова перекритий.
Потрапити по вулиці Грушевського до Верховної Ради можна тільки пройшовши рамки з металодетекторами. Автобуси з активістами правоохоронці перевіряли ще при в'їзді до Києва.
Така кількість силовиків є безпрецедентною, каже у коментарі народний депутат Мустафа Найєм.
"Це воля президента і спікера. З самого ранку мене здивувала ця ситуація. Я такої кількості правоохоронців коло Верховної Ради ще не бачив. Мені здається що під час Майдану їх тут стільки не було. Крім того такі безпрецедентні заходи - коли повністю оточений квартал у два кільця", - розповів нардеп.
17 жовтня Верховна Рада має зібратися на засідання та провести пленарний тиждень.

Related

Політика 8269872399137434678

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item