Conflict Intelligence Team розповіла про найманців Вагнера, убитих в Сирії у вересні

Відомо про, як мінімум, сім найманців Вагнера, ліквідованих в Сирії за вересень
Міжнародна група розслідувачів Conflict Intelligence Team розповіла про російських найманців неофіційної приватної військової компанії Вагнера, ліквідованих в Сирії за вересень.
Всього, завдяки інформації з відкритих джерел, вдалося дізнатися про смерть семи військових, що підписали контракт з ПВК, яку Міноборони РФ використовує в бойових діях, щоб знизити втрати серед ВС РФ.
Так, серед них, Віталій Беляєв, Азат Нуруллін, Олексій Гладишев, Іван Іллічівський, Ігор Крижановський, Савелій Сухов і Олексій Ярошевич.
При цьому, згідно з наявною інформацією, більшість з них раніше воювали на Донбасі в рядах терористичних груп, що входять окупаційні сили РФ.
"Наведені нами імена - це лише ті втрати групи Вагнера, про які є інформація у відкритих джерелах. Оцінки загальних втрат російських найманців зустрічаються рідко, хоча, наприклад, колишній "міністр оборони" так званої "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) називає цифру до 60 осіб", - зазначили в CIT.






Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ІД оприлюднила відео з військовими РФ, захопленими в сирійській провінції Дейр-ез-Зор.
Пізніше в російській організації Бойове братство. Домодєдово упізнали на відео жителя Московської області Григорія Цуркану.
Згідно з наявною інформацією, він входив в неофіційну російську ПВК Вагнера, яку Кремль використовує в Сирії, щоб зменшити втрати ЗС РФ.
Другим полоненим виявився громадянин РФ Роман Заболотний, який, згідно з деякою інформацією, також найманець Вагнера.
Пізніше стало відомо про страту Заболотного, а через деякий час підтвердилася інформація і про ліквідацію Цуркану.

Related

Події у світі 1813511286570262448

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item