Поліція пояснила причини "викрадення" двох добровольців батальйону Донбас

В машині затриманого виявили битки та ножі
У неділю, 26 листопада, у Києві та в Житомирській області затримали одного з колишніх керівників батальйону Донбас та його поплічника за розбійний напад.
Як повідомили у Національній поліції, в автомобілі, яким пересувався один із затриманих, правоохоронці виявили битки та ножі.
Екс-добровольців затримали за напад на охоронця одного з приватних сільськогосподарських підприємств Кіровоградської області.
За версією слідства, 27 липня вказані екс-добровольці Донбасу разом з іншими особами побили охоронця фермерського господарства з використанням кастетів та телескопічних палиць. Також вони відібрали у потерпілого особисте майно, спричинивши збитки на суму понад 650 тисяч гривень.
Їм заочно було оголошено підозру у вчиненні розбійного нападу (покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна).
Імен підозрюваних у поліції не назвали.
В організації Рух Визволення уточнили, що у Новоград-Волинському Житомирської області викрали їх активіста, добровольця батальйону ОУН Леоніда Литвиненка з позивним Бек, а у Києві - командира батальйону Донбас Анатолія Виногродського з позивним Гал.

Related

Гаряча новина 8394140724179230491

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item