Суд арештував рахунки Розенблата


Гроші народного депутата Борислава Розенблата на рахунках у німецькому банку Sparkasse Dortmund арештовано.
3 листопада відповідне рішення ухвалив Солом'янський райсуд Києва. Про це клопотали детективи Національного антикорупційного бюро, повідомляє "Українська правда".
Розслідування встановило, що у підозрюваного на території Німеччини відкрито два рахунки у банку Sparkasse Dortmund, одним із них користується також його дружина.
НАБУ вказало, що для конфіскації майна підозрюваного та забезпечення можливої спеціальної конфіскації необхідно накласти арешт на кошти на цих двох рахунках.
Суд визнав, що гроші на німецьких рахунках "можуть бути визнані грошима, які підлягають спеціальній конфіскації", оскільки були предметом злочину.
На гроші підозрюваного Розенблата в банку Sparkasse Dortmund накладено арешт "на строк проведення досудового розслідування".
Наступного тижня антикорупційна прокуратура завершить розслідування справи депутатів Борислава Розенблата і Максима Полякова про хабарництво. Нардепів підозрюють у намаганні внести правки в законодавство про регулювання видобутку бурштину за гонорар.

Related

Політика 7437220060612951253

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item