Укроборонпром показав заводські випробування оновленого БТР-4МВ1 для української армії

БТР-4МВ1 мають випробувати українські військові
Укроборонпром завершив повний цикл заводських випробувань БТР-4МВ1.
Як розповіли в прес-службі концерну, за час випробувань нова бойова машина подолала сотні кілометрів по бездоріжжю і дорогах, успішно провела тести з форсування водних перешкод уплав і вбрід.
Крім того, була успішно проведена ціла серія вогневих випробувань зі знищення умовних цілей зі штатного озброєння при різних погодних умовах.
БТР-4МВ1 використовує модульний підхід в побудові бронезахисту машини. Нова фронтальна частина БТР за аналогією з броньованими машинами НАТО отримала ефективний нахил і посилений захист.



У машину вбудовані багатоцільові відсіки, які дозволяють встановити додаткові паливні баки і броню.
БТР-4МВ1 можна пристосувати до виконання будь-якого завдання, від дозорно-розвідувальної до машині-амфібії для морської піхоти.
Також фахівці заводу приділили увагу умовам роботи екіпажу та десанту - починаючи від нових комфортних крісел, які забезпечують захист від наслідків вибухів мін і фугасів, до нової системи кондиціонування й опалення.
БТР-4МВ1 оснащений додатковою цифровою системою огляду на 360 градусів, а також 30-мм автоматичною гарматою, 30-мм автоматичним гранатометом, 7,62- мм кулеметом, високоточним протитанковим комплексом Бар'єр. Також бойова машина отримала новий оптико-електронний приціл з потужним тепловізором, який з'єднаний з високоточною цифровою системою ведення вогню.
Силові відомства України мають ухвалити рішення щодо проведення всебічних випробувань БТР-4МВ1 українськими військовими. Це є обов'язковою умовою для прийняття нової бойової машини на озброєння і розгортання її серійного виробництва.

Related

Суспільство 1294709181219420703

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item