В БПП починається шторм


У фракції БПП починається формування мікро-груп. До цього призвела політика президента Петра Порошенка. 
Про це сказав політолог Віктор Небоженко.
"Починається шторм. Побачимо, як тікають за кордон з інформацією про Адміністрацію президента, корупційні схеми з його оточення, якихось депутатів, чиновників. Починається диференціація правлячої групи.
Проблема Порошенка в тому, що сконцентрувавши владу за чотири роки, він не дав для української еліти якогось адекватного курсу. Ніхто не знає, куди він йде. Поєднання олігарха з президентством змушує його відволікатися на комерційні схеми. І люди це відчувають - не тільки, ті хто внизу, а й на зверху. Починають не так розбігатися, скільки формувати свої мікро-групи впливу. Швидше за все підуть кудись. Привід може бути який завгодно - конфлікт Луценка з НАБУ або міністром економіки, навколо Привату.
Порошенко не виявився провідним лідером, а людиною який працює на себе.
Зробив двовладдя у фракції - всі знають, що потрібно йти до Кононенка, Березенка і так далі. Це не розумно, так політики не діють. Але це в дусі Петра Олексійовича - кого слухати, легендарну Луценко або Кононенко? Фракція мало бере участі у прийнятті рішень і до того ж має кілька різних начальників.
Таке відчуття, що Порошенко ніколи не займався політичним менеджментом", - сказав Небоженко.
Народні депутати Віктор Кривенко та Павло Кішкар вийшли з президентської фракції Верховної Ради "Блок Петра Порошенко".

Related

Політика 6817744155731133214

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item