Стало відомо, що сайт "Вконтакте" пропонував Дональду Трампу


З пропозицію завести сторінку в російській соцмережі "В Контакте" зверталися до представників Дональда Трампа топ-менеджери із Mail.ru Group.
Поява сторінки Трампа "ВК" стала б топ-новиною в російських ЗМІ та допомогла б звернутися до російськомовних американців та росіян, переказує їх аргументи Wasington Post.
Керівники соцмережі кілька разів зверталися до команди Трампа – його сина Дональда Трампа-молодшого та директора по роботі з соцмережами Дену Скавіно. Листи писав директор по роботі з партнерами ВК Костянтин Сидорков в січні і листопаді минулого року і за кілька днів перед виборами. В січні 2016 Трампу-молодшому з цією ж пропозицією писав британських продюсер Роб Голдстоун.
Росіяни обіцяли аудиторію чисельністю 100 тис. чоловік.
Трамп-молодший стверджує, що переслав листа Скавіно і не пам'ятає, чи ця тема колись обговорювалася. Скавіно, котрий зараз керує роботою в соцмережах у Білому домі, не дав коментарів.
Люди, котрі працювали над компанію Трампа у його Трамп-тауер говорять, що штаб ніколи не обговорював тему створення аканта Трампа у "ВК".
Сидорков прокоментував, що "доволі абсурдно" вважати, що сторінка у "ВКонтакте" могла вплинути на вибори в Америці. Підтвердив, що не отримав відповіді від помічників Трампа. Наголосив, що сайт заохочує знаменитостей створювати там свої профілі.
Російські хакери атакували виборчі системи у 21 штаті США під час минулорічних президентських виборів.Про це Конгресу США повідомила виконуюча обов'язки заступника міністра з питань кібербезпеки Департаменту національної безпеки Дженет Менфра. Менфра відмовилася повідомити, які штати були атаковані хакерами, посилаючись на угоди про конфіденційність.

Related

Події у світі 1506389754597285197

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item