ДТП у Харкові: у крові Зайцевої виявили кодеїн

В організмі Зайцевої виявлені речовини, що містять кодеїн

Стосовно учасників аварії проведені психіатрична, наркологічна і хімічно-токсикологічна експертизи.

 
В організмі водія автомобіля Lexus Олени Зайцевої, яку звинувачують у скоєнні смертельної ДТП у Харкові із шістьма загиблими, виявили речовини, що містять кодеїн. Про це в середу, 6 грудня, розповів очільник Слідчого управління ГУ НП у Харківській області Сергій Чиж, повідомляє прес-служба обласної поліції.
 
"Стосовно учасників аварії проведені психіатрична, наркологічна і хімічно-токсикологічна експертизи. Згідно з висновками досліджень, в організмі водія автомобіля Lexus виявлені речовини, які містять кодеїн. Зараз на стадії завершення знаходяться 14 цитологічних експертиз за біологічними і цитологічними речовинами, вилученими з автомобілів", - сказав Чиж.
 
За його словами, призначена автотехнічна експертиза, проведення якої доручене експертам ХНДІСЕ ім. Бокаріуса. Експерти планують закінчити її до 10 грудня цього року.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в крові Зайцевої виявили опіати.
 
Як повідомлялось, 18 жовтня позашляховик Lexus, за кермом якого була Олена Зайцева, вилетів на тротуар і на смерть збив п'ятьох пішоходів. Ще одна дівчина через тиждень померла в реанімації. П'ятеро осіб постраждали.
 
Обидва учасники аварії - водій Lexus Олена Зайцева і Геннадій Дронов, який був за кермом Туарега, - зараз знаходяться в СІЗО.

Related

Суспільство 9099399543875823881

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item