Колишній "регіонал" Мураєв видав чергову скандальну заяву: "Бандера герой для ваших трех областей, празднуйте"

Нардеп, колишній "регіонал" Євгеній Мураєв називає керівника Організації українських націоналістів Степана Бандеру "героєм...


Нардеп, колишній "регіонал" Євгеній Мураєв називає керівника Організації українських націоналістів Степана Бандеру "героєм для трьох областей", а в День пам'яті та примирення радить "сумувати на здоров'я".
Такі заяви він зробив в ефірі телеканалу "112. Україна"
"Пожалуйста, вам нравиться Бандера, для ваших трех областей это герой - празднуйте, только не рассказывайте, кто герой в Харькове. Бандера не построил ни одного завода для нас. Но вы повалили все памятники тем людям, которые построили всю промышленность на юго-востоке и рассказываете, что мы должны любить кого-то", - заявив він.
Також Мураєв заявив, що святкування Дня пам'яті і примирення повинні "вирішувати на рівні областей".
"Собрались и решили: для вас День победы не День победы, а День скорби - скорбите на здоровье. Мы будем праздновать другие праздники, если так решит громада", - сказав екс-"регіонал".
Водночас інший депутат Андрій Іллєнко заявив в ефірі: "В українському парламенті сидить московська агентура".
У грудні 2017-го активісти заблокували телеканал NewsOne мішками з піском і колючим дротом. Тоді вимагали від власника телеканалу, народного депутата Євгена Мураєва "покаятися за сепаратистські висловлювання".
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення призначила перевірку телеканалу за пропагандистські висловлювання з приводу Революції гідності, а також за популяризацію збройних сил Росії.

Related

Політика 4476647779307363406

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item