Російські бойовики масово дезертирують - розвідка


Бойовики на Донбасі масово самовільно покидають місця служби. Дезертирство терористів свідчить про зниження їх морально-психологічного стану.
Про це на брифінгу розповів речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, послався на українську розвідку.

Уточнив, що зниження рівня морально-психологічного стану і військової дисципліни спостерігається серед особового складу у з'єднаних частинах так званого першого і другого армійських корпусів бойовиків.


Так цього тижня в одному з передових підрозділів 1 армійського корпусу самовільно залишили бойові позиції більшість бойовиків.
За словами Мотузяника, "російське командування змушене в авральному порядку провести позачергову ротацію всіх так званих військовослужбовців цього підрозділу".
Речник Міноборони також розповів, що 4 січня бойовик однієї з частин 1 армійського корпусу демонстративно підірвав себе ручною гранатою.

"До самогубства він вдався після того, як командування вкотре відмовило йому в достроковому звільненні зі служби. Командування цієї частини намагається приховати причину інциденту, видаючи цей випадок за необережне поводження зі зброєю... Бойовика було звільнено попереднім числом", – розповів речник з питань АТО.
Після рішення бійців Грузинського легіону про вихід в повному складі з лав 54-ї окремої механізованої бригади, в яку він був інтегрований 24 лютого 2016, з'явилася офіційна реакція підрозділу Збройних сил України.

Related

Події в Україні 3984567003933570556

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item