Керівництво Естонії закликало Україну прибрати країну зі списку офшорів

Прем'єр-міністр Юрі Ратас сподівається, що помилка буде незабаром виправлена​​
Прем'єр-міністр Естонії Юрі Ратас звернувся до керівництва України з проханням прибрати країну зі списку країн з офшорними зонами.
Глава уряду нагадав, що Естонія була включена в цей список помилково, передає Інтерфакс-Україна.
"Включення владою України в список офшорів Естонії є прикрою помилкою, яку слід негайно виправити", - заявив Ратас.
Прем'єр-міністр повідомив, що в естонських підприємств в Україні після помилкового рішення виникли проблеми, які вирішуються під час двостороннього діалогу керівництва двох країн. Юрі Ратас сподівається, що помилка буде незабаром виправлена.
"Жодна інша країна світу не вважає Естонію офшором. Естонія - член Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), член Європейського союзу й наша податкова політика відповідає всім міжнародним вимогам і стандартам, у тому числі, й законодавству України", - заявив Ратас.
Нагадаємо, 18 січня НВ повідомляло, що уряд України помилково включив Естонію в список офшорних зон.

Уряд України наприкінці 2017 року включило Естонію, Латвію, Іран, Кубу, Лаос, Ліван, Мальту, Марокко, Монако, ОАЕ, Сінгапур, Грузію та Угорщину до переліку країн, операції з контрагентами яких підлягають контролю в рамках адміністрування закону про трансферному ціноутворенні (ТЦО).
Крім того, в нього також увійшли Гваделупа, Гватемала, Французька Гвіана, Співдружність Домінікани, Домініканська Республіка, Маврикій, незалежна держава Самоа. Так, загальна кількість країн збільшилася з 65 до 85.

Related

Події у світі 4988146796385621986

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item