Російського журналіста не впустили в Україну

Олег Пакшин останнім часом розповідав про кіно

Співробітник медіахолдингу ВГТРК заявив, що прилетів погуляти Хрещатиком.

В аеропорту Бориспіль не пропустили на територію України кореспондента російського медіахолдингу ВГТРК Олега Пакшина. Про це він сам у четвер, 11 січня повідомив на своїй сторінці в Instagram.
"Погуляв, блін, Хрещатиком! Сиджу в Борисполі, чекаю депортації в Стамбул! А як ви проводите цю ніч?!" - написав він і опублікував фото відмови у в'їзді.
У коментарях журналіст пояснив, що хотів провести в Києві одну ніч і завтра вдень полетіти. Зворотний квиток у нього був з аеропорту Київ.
Також Пакшин написав, що заборони на в'їзд в країну у нього немає, проте зізнався, що після інциденту з депортацією у нього більше немає бажання пробувати відвідати українську столицю.
Сайт Вести також повідомив, що журналіст летів в Україну з туристичною метою. Колегам Пакшин пояснив, що йому відмовили у в'їзді, тому що він не зміг підтвердити мету поїздки.
За словами журналіста, у прикордонників було багато питань, коли вони дізналися про його місце роботи.
Нагадаємо, на початку січня з Латвії витурили сім'ю російських журналістів. Раніше, в жовтні 2017 року, з України витурили журналіста телеканалу НТВ, а в серпні витурили журналістку Первого канала.

Related

Події в Україні 7155857999256576118

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item