Перестрілка між поліцією та злочинцем в Одесі: є жертви


Біля школи №122 на вул. Новосельського, 48 в Одесі місцевий житель відкрив стрілянину по правоохоронцях.
Є поранені співробітники поліції. У перестрілці загинув мешканець будинку, який був озброєний. На місце перестрілки прибув спецназ. Про це повідомив місцевий житель Юрій Праздніков.
Правоохоронці мали інформацію, що за вказаною адресою перебуває чоловік, який розшукувався за хуліганство із застосуванням зброї. На місце прибув дільничий разом з оперативним працівником поліції Приморського райвідділку. Про це розповів радник ГУ Наполіції в Одеській області Руслан Форостяк, передає "Громадське радіо".





Чоловік чинив фізичний спротив працівникам поліції із застосуванням вогнепальної зброї.
"Оперативний працівник викликав підмогу. Дільничий отримав вогнепальне поранення. Після цього правоохоронці застосували табельну зброю. Правопорушник був застрелений на місці", — сказав Форостяк.
"О 15.30 в Одесі працівники карного розшуку затримували розшукуваного злочинця, який при затриманні вчинив озброєний опір. Поранено трьох поліцейських. На підмогу прибув наряд патрульної поліції і вступив у вогневий бій зі злочинцем. Під час опору стрілок був знешкоджений. Наразі бойова операція в Одесі триває. Поліцейські штурмують приміщення, в якому переховувався злочинець та яке веде прямо в одеські катакомби", - повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв.
Медики борються за життя правоохоронців.
Між селами Посад-Покровське і Шевченкове в Миколаївській області поліція застрелила чоловіка. Він викрав у патрульних автомобіль і погрожував гранатою.

Related

Гаряча новина 5275117209194277562

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item