Росія пропонувала Олегу Верняєву громадянство і зарплату $5 тис.


Український гімнаст, олімпійський чемпіон Олег Верняєв відмовив росіянам, коли ті пропонували йому громадянство.
Про це повідомляє ua.tribuna.com.
"Перші пропонували азербайджанці, ще в Лондоні після 2012 року. Потім включилися росіяни. Саме все по поличках розклали. П'ятірку зелені від регіону зарплата, інститут будь-який, квартира мені відразу, батькам працевлаштування. Ну, і плюс ще від Федерації зарплата.
Скільки заробляю в Україні? 1000 доларів, це при тому, що Олімпійський чемпіон. Це все, вище вже немає куди. Зарплата і олімпійська стипендія, яку ще має наш президент підтвердити", - заявив Верняєв.
Також Верняєв висловився і з приводу дискваліфікації російських спортсменів:
"Чесно кажучи, я проти цих всіх дискваліфікацій Росії. Просто тупо політика. Тупо політика відіграє. У нас американці так сьорбають вітаміни, що аж страшно, і не приховують цього. Тренування закінчив - з сумки баночку дістав, закинув пігулку, запив. Ну, це ж типу все вітаміни", - додав українець.
з 5 по 21 серпня 2016 року в Ріо-де-Жанейро проходила Олімпіада, на якій Верняєв показав найкращий результат серед всіх українських спортсменів. На рахунку гімнаста дві медалі - "золото" у вправах на брусах і "срібло" в індивідуальному багатоборстві.
Раніше Олег Верняєв призупинив кар'єру через травму.

Related

Спорт 1966885924907684246

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item