У Росії подали черговий позов проти участі Путіна у виборах


До Верховного суду РФ подали друге звернення, щодо визнання незаконною кандидатуру Володимира Путіна на виборах президента Росії.
Про це пише інформаційний портал "Интерфакс"."Матеріал надійшов до суду 14 лютого від позивача Федорова Сергія Глібовича. Дата судового засідання поки не призначена", - повідомляє Верховноий суд РФ.
Аналогічний позов "визнати незаконним та скасувати рішення Центральної виборчої комісії РФ від 6 лютого 2018 року про реєстрацію Путіна кандидатом в президенти Російської Федерації" подала Ксенія Собчак, яка є також кандидатом в президенти Росії, розгляд її клопотання відбудеться 16 лютого.
Заступник голови ЦВК Росії Микола Булаїв повідомив, що наразі немає заборони на участь Путіна у виборах президента.
"Ця тема вже давно всіма вивчено та обговорено, тому дивує, що Ксенія Анатоліївна (Собчак) тільки зараз дійшла до того, щоб знову підняти цю тему. Судові рішення з цього питання вже були, є однозначна відповідь - на даний момент заборон на участь у президентських виборах у Володимира Володимировича (Путіна) немає", - висловився Булаїв.
У свою чергу, українська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи та НАТО підійматиме питання нелегітивності виборів російського президента у Криму.

Related

Події у світі 4604781768137654076

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item