Ми дуже ризикуємо: Затримана у Таїланді Настя Рибка передала в посольство США прохання про політичний притулок

За словами Рибки і Леслі, в їх розпорядженні є компромат на уряд РФ
Фігуранти скандального розслідування Фонду боротьби з корупцією про російського олігарха Олега Дерипаску Настя Рибка (Анастасія Вашукевич) і Алекс Леслі (Олександр Кирилов), яких раніше затримали у Таїланді під час секс-тренінгу, передали у посольство США прохання про політичний притулок.
Копія відповідного листа, який їх довірена особа Павло Юнко передав американським дипломатам, опинилася у розпорядженні телеканалу Дождь.
У ньому йдеться про те, що у Росії "вибухнув великий політичний скандал" через розслідування ФБК, через що з'явилася загроза для їх життів.
"Ми просимо про політичний притулок, допомогу і захист - як можна швидше, оскільки у нас є дуже важлива для США інформація, і ми дуже ризикуємо своїми життями", - написав Леслі.
При цьому він зазначив, що в їх з Рибкою розпорядженні є фото, відео та аудіо з доказами "злочинів російського уряду", які він готовий передати США в обмін на допомогу.
Раніше повідомлялося, що російський опозиціонер і засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний опублікував несподіване розслідування про олігарха Олега Дерипаску і віце-прем'єру РФ Сергія Приходька, які відпочивали на яхті разом з Настею Рибкою із сервісу ескорт-послуг.

Related

Події у світі 455249245537669426

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item