З'явилися подробиці самогубства в СІЗО жінки, яка вдарила молотком ветерана АТО


У камері СІЗО з Мариною Меньшиковою, яка в жовтні 2016 року напала на учасника АТО Костянтина Кравченка в Дніпропетровському театрі опери та балету, знаходилося три людини.
"У камері з цією жінкою перебували три людини. За попередньою інформацією, з сусідами по камері у неї конфліктів не було. Це сталося під ранок: вона прив'язала простирадло до грат на вікні камери і повісилася. Зараз на місце виїхала відомча комісія, встановлюються подробиці події", - повідомили в прес-службі Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Мін'юсту, передають "Факти".
Справу проти Меньшикова тепер буде закрито у зв'язку зі смертю підозрюваної, каже Анна Старчевська, начальник відділу комунікації обласної поліції.
Марина Меньшикова - активна учасниця "антимайданів". Жінка також займалася збором матеріальної допомоги для проросійських бойовиків і внесена в базу даних сайту "Миротворець" як сепаратистка. За напад на бійця АТО проти неї було відкрито кримінальне провадження. Переховувалася від слідства більше року. Вперше марину Меньшикову затримали у червні 2017 року, але, вручивши повідомлення про підозру, звільнили. У жовтні 2017 року в Дніпрі підозрювану затримали вдруге й обрали запобіжний захід – домашній арешт. 15 січня 2018 року за місцем проживання затримали втретє. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на час проведення досудового розслідування. 29 січня розпочався суд над Мариною Меньшиковою. Підозрювана відмовилась від адвоката, а також заявила, що не визнає своєї провини, а свої дії в театрі назвала "самообороною".

Related

Гаряча новина 2242505640102384807

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item