Кириленко бачить змову в карті України без Криму на ТБ

Віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко

Віце-прем'єр України не вірить в такі "технічні помилки" на телебаченні і натякає на зв'язок з виборами президента в Російській федерації.

Віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко заявив, що поява в ефірі загальнонаціональних телеканалів зображення карти України без Криму - "не випадковість, а чиясь цілеспрямована робота".

"Якщо майже одночасно на двох українських загальнонаціональних телеканалах прямо напередодні виборів Путіна в Росії в прямому ефірі з'являються карти України без Криму, це вже не випадковість, а чиясь цілеспрямована робота", - заявив віце-прем'єр.
Кириленко додав, що не вірить в такі "технічні помилки".
"Повинні бути прізвища", - зазначив він.
Як відомо, 17 березня телеканал "UA: Перший" показав карту України без Криму і заявив, що глядачі 27 секунд бачили таку карту України через технічну помилку. На карті не були відображені назви областей і міст, а також показана територія без півострова.
18 березня на телеканалі "СТБ" заявили, що в ефірі каналу з'явилося графічне зображення карти України, на якому була відсутня територія Криму - також через технічну помилку.
Обидва телеканали перепросили телеглядачів. На СТБ заявили, що проведуть службове розслідування, після чого ухвалять кадрові рішення.

Related

Гаряча новина 8243067078372456223

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item