Гроші США підуть на будівництво військово-морської бази в Очакові - військовий експерт




Через високий рівень корупції в країні, гроші, виділені конгресом США для військової підтримки, будуть потрапляти в Україну у вигляді оснащення.
Про це розповів полковник запасу Олег Жданов.
"Для США дуже важливо, щоб ми нарешті зрушили з мертвої точки військову реформу. Вони зацікавлені в боєздатності Збройних сил України, як у стримувальному факторі між Росією і країнами НАТО в Європі. Допомогу видаватимуть у вигляді матеріально-технічних засобів. Від кровоспинних наборів до летального озброєння. Гроші також підуть на будівництво військово-морської бази в Очакові. Штати її будують фактично власними силами, не залучаючи наших фахівців. Там працює їхній будівельний батальйон", - розповів експерт.
Конгрес США схвалив рішення про виділення Україні $620,700 мільйонів.
"Згідно із законопроектом Пентагону виділяється $200 мільйонів для надання військово-технічної допомоги Україні, що на $50 мільйонів більше за асигнування 2017 року", - йдеться в офіційному повідомленні.
Державний департамент та причетні до нього агентства виділять українському уряду 420,700 мільйонів доларів. Це на $10 мільйонів більше, ніж минулого року.
"Збільшене фінансування спрямоване на посилення безпекової підтримки України за програмою "Міжнародне військове фінансування", - зазначили на офіційній сторінці посольства.

Related

Події в Україні 5444151199899019720

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item