Балаган і примати. У РФ ведучу усунули за критику виборів

У Росії радіоведучу усунули від ефіру за критику виборів

На Камчатці спалахнув скандал через висловлювання радіоведучої Росини Буданс. Вона заявила, що живе в країні, де 74 відсотки громадян - примати. Також Буданс порівняла вибори президента РФ з балаганом.

У Росії ведучу Радіо СВ Росину Буданс усунули від ефіру за те, що вона порівняла вибори в РФ з балаганом, а росіян, котрі взяли в них участь, - з приматами. Про це в середу, 21 березня, пишуть Известия з посиланням на КамИнформ.

Зазначається, що запис цього ефіру викликав широкий резонанс.

"Балаган, звичайно, завершений, і хто купив оселедець на виборчій дільниці і горілочку в магазині за рогом, напевно сьогодні радісно святкує. Стабільність... А ось у мене останнім часом все частіше складається враження, що я живу в країні, де 74 % громадян - це примати. Окремий привіт, до речі, тим, хто у нас на Камчатці робив казково красиві вкидання у виборчі урни. Як вам ночами спиться, друзі, стабільно?", - сказала діджей.

Потім ведуча розмістила кілька постів в соціальних мережах, в тому числі і відеозвернення, в яких повідомила, що її усунули від ефіру, хоча вона і не розуміє, які слова могли викликати найстільки широкий громадський резонанс.
Нагадаємо, за попередніми даними ЦВК, Путін став лідером президентських перегонів, набравши понад 76% голосів. Другим йде Павло Грудінін з 11,78% голосів, третім - Володимир Жириновський з 5,65%.

Related

Події у світі 3062311635126967704

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item