СБУ видворила із країни російську журналістку

СБУ заборонила Наталії Гончаровій в'їзд на територію України

Наталія Гончарова підготувала чотири провокаційних відеоматеріали, які у спотвореному вигляді представляли ситуацію в Україні, дезінформували світове співтовариство і завдавали шкоди міжнародному іміджу країни, повідомили в СБУ.

 
Співробітники Служби безпеки України видворили журналістку телеканалу Россия 24Наталію Гончарову. Про це в суботу, 17 березня, повідомив прес-центр CБУ.
 
Так, правоохоронці встановили, що на початку березня Гончарова підготувала чотири провокаційних відеоматеріали, які в спотвореному вигляді представляли ситуацію в Україні, дезінформували світове співтовариство і завдавали шкоди міжнародному іміджу країни.
 
За інформацією спецслужби, співробітниця телеканалу планувала проведення інформаційної провокації "шляхом тенденційного висвітлення виборів президента РФ на території нашої держави".
 
"З метою попередження протиправних дій громадянки РФ, що суперечать інтересам національної безпеки України, Гончарова була примусово повернута на територію РФ із забороною в'їзду в Україну терміном на три роки", - йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, у серпні 2017 року з України вигнали російську журналістку, співробітницю России-24 Тамару Нерсесьян.
 

Related

Політика 8630037007707037225

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item