Пілоти двох літаків в США запевняють, що одночасно спостерігали НЛО

Одне з передбачуваних "спостережень НЛО"
Два пілоти різних літаків повідомили, що 24 лютого 2018 року, пролітаючи над Південною Аризоною в Альбукерке, штат Нью-Мексико, бачили, ймовірно, один і той же НЛО.
За записами переговорів, спостереження об'єкта в небі сталося близько 3:30 вечора за місцевим часом 24 лютого, повідомляє Live Science.
Об'єкт що світився, на висоті близько 12 000 метрів обидва пілоти бачили майже одночасно. Федеральне авіаційне управління США (FAA) опублікувало записи переговорів між здивованими пілотами і диспетчерами повітряного руху тільки через місяць після інциденту.
Першим загадковий об'єкт побачив пілот Phoenix Air Group на літаку Learjet. Пілот запросив диспетчера повітряного руху про знаходження інших літаків на маршруті польоту, але в Центрі повітряного руху Альбукерке в Нью-Мексико в відповідь повідомили, що небо чисте і ніяких літаків або інших об'єктів поруч з Learjet немає.
"Я не міг зрозуміти, чи була це повітряна куля або що... але було велике відбиття від нього, і це було на кілька тисяч футів вище нас і йшло в протилежному напрямку", - заявив один з пілотів.
Кількома хвилинами пізніше FAA попросила ще один найближчий рейс - авіакомпанії American Airlines - простежити за небом над пустелею. І вже через кілька хвилин екіпаж Airbus також побачив НЛО.
Як повідомили представники FAA, це не були ні повітряна куля, ні військовий корабель.
"У нас є тісні робочі відносини з рядом інших агентств і ми обробляємо дані про військові і цивільні літаки всіх типів в цьому районі кожен день, в тому числі і повітряні кулі з великою висотою польоту", - сказав представник FAA.
В кінці 2017 року ЗМІ повідомляли, що 10 років тому Пентагон за вказівкою Конгресу нібито створив неофіційну програму для вивчення непізнаних літаючих об'єктів (НЛО), на яку за час її існування військове відомство США витратило понад 20 млн доларів. Спочатку необхідність вивчення непізнаних літаючих об'єктів військові пояснювали тим, що деякі з НЛО "були куди більш просунутими", ніж повітряні судна, які є в американських і іноземних арсеналах".

Related

Цікаво 3930136091247266448

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item