СБУ заявила про розкриття агентурної мережі Росії в Харківській області

Затримання капітана поліції

Оперативники встановили, що до складу мережі входило троє місцевих жителів, один з яких був діючим офіцером Нацполіції. Всі вони затримані.

 
Співробітники контррозвідки СБУ припинили діяльність агентурно-інформаторської мережі Головного управління Генштабу Збройних сил РФ у Харківській області. Про це повідомляє прес-служба відомства в четвер, 22 березня.
 
Оперативники встановили, що до складу мережі входило троє місцевих жителів, один з яких був діючим офіцером Нацполіції в Харківській області.
 
"Під час проведення слідчих дій співробітники СБУ задокументували зв'язок учасників агентурної мережі з ГУ ГШ ЗС РФ, а також факти передачі капітаном поліції службової інформації МВС України, у тому числі з обмеженим доступом. Зловмисники також передали російським кураторам особисті дані учасників антитерористичної операції", - йдеться в повідомленні.
 
Правоохоронці затримали підозрюваних. Під час обшуків за місцями їхнього проживання співробітники СБУ вилучили речові докази, що підтверджують факт виконання ними завдань в інтересах спецслужб РФ.
 
За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею про держзраду (ч.1 ст.111 КК України).
Раніше в СБУ заявили, що викрили мережу агентів ФСБ. Чотири жителі Донецької області, які входили в зібрану агентурну мережу сепаратистів, нібито регулярно передавали через акаунти в соцмережах інформацію про сили АТО.
 

Related

Події в Україні 2191438412856700691

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item