У Борисполі на хабарі затримали головних інспекторів митниці

Затримання у Борисполі
18 березня у київському аеропорту Бориспіль СБУ та поліція затримали високопосадовців київської митниці. Їх підозрюють в отриманні хабара в сумі 500 доларів кожному, повідомив у Facebook речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.
Затримані - головний державний інспектор відділу митного оформлення Бориспіль-Аеропорт Київської митниці ДФС України та головний держінспектор другого відділу оперативного реагування управління протидії митним правопорушенням Київської митниці.


За словами Лисенка, вони отримали від громадянки України хабара в розмірі по 500 доларів кожний. Хабар вимагали за безперешкодне переміщення багажу через міжнародний пункт пропуску Бориспіля.
Зазначається, що на початку березня та ж громадянка змушена була сплатити їм 600 доларів за таку ж послугу.
Обом готують повідомлення про підозру у вчиненні правопорушення за ч. 3 ст. 368 КК - одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди. Ця стаття передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років та конфіскацію майна.
Нагадаємо, на днях суд засудив до 6,5 років в’язниці мера одного з міст у Львівській області та його спільника за 18 тисяч гривень хабара.

Related

Гаряча новина 7698519230070361301

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item