З'явився новий вид статевої інфекції, на яку не діють ліки


У Британії зафіксували випадок особливо стійкої форми гонореї. Захворювання не піддається звичному лікуванню.
Про це пише CNN.
Чоловік заразився гонореєю під час поїздки в Південно-Східну Азію. Симптоми захворювання проявилися через місяць.
Першою лінією лікування гонореї є прийом міксу антибіотиків - азитроміцину і цефтриаксону. Однак у випадку з цим пацієнтом лікування не дало ніякого результату.
"Це перший випадок супергонореі, коли інфекція не реагує на комбінацію потужних антибіотиків", - зазначила інфекціоніст Гвенда Хьюз.
Зараз хворому призначили внутрішньовенне введення антибіотика, який поки діє на організм. Проте точно сказати, чи це дозволить повністю вилікувати пацієнта поки не можна.
Медики настійно рекомендують не забувати про важливість захищеного сексу.
Згідно з даними ВООЗ, щорічно в світі гонореєю заражаються 78 мільйонів чоловік. І при цьому бактерії, що провокують розвиток гонореї, еволюціонують і стають більш стійкими до медикаментів.
До День контрацепції ряд організацій, що займаються питаннями репродуктивного здоров'я, зробили підбірку найбезглуздіших і небезпечних методів контрацепції
Незважаючи на те, що на сьогодні існує безліч методів ефективної контрацепції, деякі жінки продовжують експериментувати з "перевіреними бабусиними" методами.
До чого тільки люди не додумуються. Деякі дівчата вважають, що після акту досить пострибати, і, напружуючи м'язи піхви, щоб позбутися від сперми, яка потрапила всередину.

Related

Здоров'я 7938011566680703496

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item