Катастрофа MH17: Нідерланди назвали місце суду

Місце катастрофи малайзійського Boeing 777 на Донбасі

Судовий процес над підозрюваними в катастрофі малайзійського Boeing рейсу MH17, що зазнав аварії на Донбасі 2014 року, відбудеться в окружному суді Гааги. 

Таке рішення було ухвалено Міністерством юстиції та МЗС Нідерландів.
У процесі зможуть брати участь родичі жертв цієї авіакатастрофи незалежно від їхньої національності. Отже, всім потерпілим будуть забезпечені рівні права.
Крім того, під час суду буде розглянута причетність до катастрофи всіх підозрюваних. Про кого саме йдеться, в повідомленні уряду Нідерландів не вказано.
Розслідування катастрофи MH17 все ще триває і проводитиметься тривалий час. Слідчі також з'ясовують причетність до катастрофи деяких осіб, імена яких і посади не називаються.
Нагадаємо, раніше підозрюваним у причетності до катастрофи MH17 запропонували добровільно дати свідчення суду Нідерландів.
Літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс з Амстердама в Куала-Лумпур, розбився 17 липня 2014 року в Донецькій області після того, як він був збитий імовірно ракетою "земля-повітря". Всі 298 осіб, що перебували на борту, загинули.

Related

Події у світі 3855573024835329744

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item