Поновлений на посаді голови ДСНС Бочковський вирішив повернутися на службу - адвокат

Поновлений на посаді голови ДСНС Бочковський вирішив повернутися на службу - адвокат
Сергій Бочковський через суд поновився на посаді голови ДСНС
Колишній голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський, якого суд поновив на посаді, має намір у п’ятницю, 27 квітня, вийди на роботу.
Про це повідомив його адвокат Ігор Федоренко.
"Нашого клієнта поновлено на посаді з моменту звільнення, тобто з 25.03.2015. Завтра о 9:00 він має намір приступити до виконання своїх обов’язків", - наголосив представник Бочковського.
За словами захисника, проти Бочковського сфальсифікували декілька кримінальних справ, аби усунути його з посади в інтересах "потрібних осіб".
Нагадаємо, що Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправним і скасував розпорядження Кабміну про звільнення Сергія Бочковського з посади голови ДСНС.
У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що Бочковському інкримінують статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), 364 (зловживання владою або службовим становищем) і 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу.

25 березня 2015 року на засіданні Кабінету міністрів правоохоронці затримали Сергія Бочковського і його першого заступника Василя Стоєцького за підозрою в зловживаннях і причетності до корупційних схем в ДСНС. Після цього уряд звільнив цих чиновників. Їм було оголошено підозру.
Печерський районний суд Києва 28 березня 2015 року задовольнив клопотання слідства про обрання запобіжного заходу Бочковському у вигляді утримання під вартою на два місяці з правом внесення застави в 1,184 мільйона гривень. Він вийшов під заставу з Лук'янівського СІЗО 2 квітня.
Бочковському і Стоєцькому інкримінували організацію корупційної схеми тендерної закупівлі паливно-мастильних матеріалів за завищеними цінами.

Related

Політика 8103960624028935445

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item