Під час урочистого заходу в Києві військові йшли з прапором із символікою СРСР


У Києві відбувся урочистий захід в честь 65-річного ювілею Київського військового інженерно-радіотехнічного училища, під час якого військові йшли з прапором України та з прапором із символікою СРСР.
Інформацію про це поширив журналіст Айдер Муждабаєв.
"Сьогодні. Радянський прапор на ювілеї КВІРТУ (Київське військове інженерне радіотехнічне училище). Ну що. Вітаємо...", – прокоментував журналіст.
На цю подію також відреагував журналіст Віталій Гайдукевич. На своїй сторінці в Facebook він опублікував допис із зверненням до глави Міноборони Степана Полторака та глави Генштабу ЗСУ Віктора Муженка.
"Степане Полторак, Вікторе Муженко, у Вас тут рецидив СРСРу регулярний. Насправді, це про відсутність покарання. Якби за підняття радянського авіаційного прапору у Бродах, де АА "учудила", когось реально покарали... якби за спроби посвяткувати радянські "ювілеї" в сучасній армії комусь рубанули в'язанку доган і неповну відповідність, нинішньої фотографії не було б", – написав він.
Лідери бойовиків ДНР і ЛНР отримали від Росії вказівку прийняти ряд законів, які дозволяють фізично знищувати українців та притягати їх до кримінальної відповідальності. Під дію даного документа можуть потрапити всі особи, які отримують зарплату або іншу прибуток на підконтрольній українській владі території.

Related

Суспільство 9200749517400109717

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item