Гендиректора Укрвакцини викрили у великій розтраті

Керівник ДП Укрвакцина розтратив півтора мільйона гривень бюджетних коштів

Найближчим часом суд розгляне клопотання про обрання підозрюваному гендиректору ДП Укрвакцина запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і відсторонення його від займаної посади.

 
У Києві слідчі Державної фіскальної служби повідомили про підозру генеральному директору державного підприємства Укрвакцина за фактом розтрати майна в особливо великому розмірі. Зокрема, його звинувачують у розтраті 1,5 млн гривень бюджетних коштів, повідомляє в середу, 11 квітня, прес-служба столичної прокуратури.
 
"Встановлено, що керівник держустанови протягом 2012-2013 років здійснив розтрату коштів державного підприємства на загальну суму понад півтора мільйона гривень, перерахувавши їх на рахунки двох приватних підприємств за нібито надання послуг з охоронного супроводу вантажів під час перевезення вакцин та інших медпрепаратів по території України", - йдеться в повідомленні.
 
За даними прокуратури, слідством здобуто достатньо доказів, які не тільки вказують, що приватними підприємствами зазначені послуги з охорони перевезення вантажів не надавалися ДП Укрвакцина, а й узагалі ці приватні суб'єкти не мали необхідних матеріальних і трудових ресурсів для здійснення охоронної діяльності.
 
Зазначено, що найближчим часом суд розгляне клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і відсторонення його від займаної посади гендиректора ДП Укрвакцина.
 
Раніше повідомлялося, що правоохоронці викрили злочинну схему розкрадання коштівдержавного бюджету посадовими особами держпідприємства на загальну суму понад 11 млн гривень.

Related

Події в Україні 8070992052156667924

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item