На Донбасі знищили позицію бойовиків "Фурункул"



Терористи і шанувальники "русского мира" на Донбасі через свої провокаційні дії зараз несуть серйозні втрати у військовій техніці і живій силі. І так зараз не тільки в районі Докучаєвська.
Зі Світлодарської дуги знову надійшли хороші новини, розповів волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці у Facebook.
За його словами, через постійні обстріли і провокації під час перемир'я українські військові підрозділи і різні невидимі бойові команди "третьої сили" змушені реагувати на дії терористів.
"У зоні відповідальності 54-ї бригади і доданих їй батальйонів була зібрана і добре проаналізована вся інформація про противника. Звідки відбуваються обстріли і провокації. Де приховані і закриті позиції. В який момент там знаходиться більша кількість особового складу тощо. А після, коли вся аналітична робота була проведена, з різних місць по терористах почалася роздача "люлей". І добре, хочу Вам сказати, почали роздавати. З одного боку підключилася небесна канцелярія і почався "метеоритний дощ", а з іншого - одночасно почала працювати невідома "третя сила", - розповів Мисягін.
Він зазначив, що вдалося знищити стару (з 2015 року) ворожу позицію "Фурункул".
"Всі, хто воювали на Світлодарській дузі в районі селища Т., дуже добре знають цю передову позицію ворога, вона дуже багато неприємностей і горя нам принесла. Також були серйозно пошкоджені, а місцями повністю знищені в мотлох шість вогневих точок і ВОПів ворога", - розповів волонтер.
Крім того, у бойовиків два 200-х, три 300-х та велика кількість контужених.
Російсько-терористичні війська на Донбасі минулої доби 59 разів відкривали вогонь по українських позиціях, ігноруючи режим повного припинення вогню. Внаслідок ворожого вогню український захисник отримав поранення. Ще один воїн отримав бойову травму, повідомив прес-центр штабу АТО.

Related

Події в Україні 623918365314935709

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item