Трагедія в Харкові: свідок дав свідчення проти Зайцевої

Трагедія в Харкові: свідок дав свідчення проти Зайцевої
Обидва підозрювані їхали не на зелене світло

Обидві машини, які брали участь у смертельній ДТП у Харкові, їхали не на зелене світло. Однак, за словами свідка, авто Зайцевої їхало на дуже великій швидкості.

 
Під час засідання суду свідок кривавої ДТП у Харкові, 17-річний Олексій Шапошников розповів, що підозрювана Олена Зайцева їхала дуже швидко і точно не на зелений сигнал світлофора. Про це у вівторок, 24 квітня, повідомляє NewsRoom.
 
"Перед тим, що трапилося, я йшов у сторону Сумської. Побачив, що швидко їде машина, при цьому точно горів не зелений. Touareg на Бурсацькому узвозі починав рухатися на жовтий", - розповів він.
 
Разом з тим, Шапошников не бачив самого удару, а також не чув звука, який нібито подавала Зайцева. Він оцінив швидкість її авто в 100 км/год. Після аварії він підбіг до Lexus і допоміг перекинути його.


 
На засіданні також виступив контролер торгового комплексу Жан Мінасян. Він, своєю чергою, чітко чув звуковий сигнал. Хоча сам момент зіткнення також не бачив. Хто саме сигналив, він не пам'ятає.
 
Інший учасник аварії Геннадій Дронов вкотре відмовився давати свідчення, поки не допитають усіх свідків.

Раніше повідомлялося, що Дронова звинувачують у неуважності.
 
Як повідомлялось, 18 жовтня позашляховик Lexus, за кермом якого перебувала Олена Зайцева, вилетів на тротуар і на смерть збив п'ятьох пішоходів. Ще одна дівчина через тиждень померла в реанімації. П'ятеро людей постраждали.

Related

Суспільство 8016090752906112090

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item