ООС: 12 обстрілів, поранені двоє військових

ООС: 12 обстрілів, поранені двоє військових
На донецькому напрямку з початку доби спостерігалися провокації із гранатометів різних типів

На луганському напрямку сепаратисти випустили більше 40 мін із мінометів калібру 82 мм по захисниках Новгородського.

З початку доби, 13 травня, у районі проведення операції Об'єднаних сил вже зафіксовано 12 прицільних обстрілів із боку сепаратистів. Про це повідомив спікер Міноборони з питань ООС Дмитро Гуцуляк на брифінгу в неділю.

"З початку цієї доби, 13 травня, у результаті обстрілу з боку російсько-окупаційних військ двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Їх доставили у військові мобільні госпіталі, стан здоров'я наших захисників - задовільний", - зазначив він.
За словами Гуцуляка, на луганському напрямку сепаратисти випустили більше 40 мін із мінометів калібру 82 мм по захисниках Новгородського. Світлодарськ був обстріляний з артилерії калібру 122 мм і мінометів різних калібрів. Луганське потрапило під обстріл 120-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів.

На донецькому напрямку з початку доби спостерігалися провокації із гранатометів різних типів і іншого піхотного озброєння поблизу Талаківки, Опитного, двічі - у районі Водяного і тричі - поблизу Авдіївки.

Гуцуляк додав, що ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається складною, але цілком контрольованою українськими військовослужбовцями.

Нагадаємо, за минулу добу на всій лінії зіткнення на Донбасі тривали інтенсивні бойові дії: один український військовий загинув, ще 4 поранені.

Related

Події в Україні 3273919027358114579

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item