На Львівщині підліток випадково підстрелив сестру

На Львівщині підліток випадково підстрелив сестру
Діти взяли без дозволу пневматичну гвинтівку

Стріляючи із пневматичної гвинтівки по птахах, 10-річний хлопчик випадково вистрілив у 8-річну дівчинку.

У Львівській області встановлюють обставини травмування 8-річної дівчинки, яку доставили в лікарню з кульовим пораненням живота. Про це йдеться в повідомленні місцевої поліції.

Відзначається, що інцидент стався у п'ятницю, 25 травня. Дитину лікарі прооперували, зараз життю дівчинки нічого не загрожує.

"Поліцейські попередньо встановили, що потерпіла, 8-річна жителька міста Великі Мости, разом із 10-річним двоюрідним братом взяли без дозволу пневматичну гвинтівку, яка належить батькові хлопчика. Стріляючи з неї по птахах, брат випадково вистрілив у сестру", - повідомили в поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.166 (злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка чи піклування) КК. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - від двох до п'яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Як повідомляли ЗМІ, 7 травня у Львівській області під час конфлікту чоловік кілька разів вистрілив у сусіда із травматичного пістолета. У результаті обидва опинилися в лікарні.

Related

Гаряча новина 8346474072892735347

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item