"Скоро здадуть Горлівку" - бойовиків ДНР накрила паніка

"Скоро здадуть Горлівку" - бойовиків ДНР накрила паніка

Терористи ДНР панікують через перемогу ЗСУ під селищем Південне.
Говорять про те, що українські бійці швидко захоплять Горлівку й готують нову порцію дезінформації аби нейтралізувати негативні наслідки" для проросійськи налаштованих людей, повідомляє у Facebook координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.
"Після історії з узяттям ВСУ під контроль Чигарев і паніки, що охопила бойовиків 3-й омсбр і частини проросійськи налаштованого населення (на грунті "не сьогодні-завтра буде здана Горлівка"), командування окупантів прийняло рішення терміново реалізувати інформаційно-психологічну операцію по "нейтралізації негативних наслідків".
Зокрема, в інформаційне поле була вкинута дезінформація про "танковому настанні ЗСУ" і якийсь "відплату" з боку окупаційних військ - знищення "українських танків і БМП", "палаючих складах і розгромлених наступаючих частинах ЗСУ", "американському радарі, знищеному влучними артилеристами 1-го АК "і т.д. Саме в рамках цієї "операції" окупантами в Горлівку демонстративно було перекинуто підкріплення (до посиленого батальйону) і організовані масовані обстріли передмість даного населеного пункту", - написав експерт.
15 чоловік особового складу втратили бойовики ДНР у боях під Горлівкою. Ще 10 – поранено.

Related

Події в Україні 8455904816006935809

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item