ДТП з українськими дітьми у Білорусі: стали відомі нові подробиці

ДТП з українськими дітьми у Білорусі: стали відомі нові подробиці
Загалом до Білорусі вирушили два чи три автобуси з дітьми
У Білорусі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участі автобусу, що перевозив українську юнацьку команда з футболу, загинув хлопчик 2005 року народження з міста Суми. 
Про це УНІАН повідомив начальник Управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації Дмитро Лантушенко.
Маму хлопчика вже повідомили, вона виїздить у Білорусь. До сусідньої країни також виїздить голова федерації футболу Сумської області Андрій Прохорович, щоб розібратися в ситуації та надати необхідну допомогу.
Повідомляється, що офіційно жодні поїздки дитячих футбольних команд на змагання за межі області не організовувалися. Влада наразі встановлює подробиці організації змагань. Директорка Департаменту освіти і науки Сумської ОДА Вікторія Гробова повідомила, що у Білорусь дітей відправила одна із громадських організацій, і що вона займається організацією подібних змагань вже п'ять років.
"Попередньо, діти із Сумської області були в неофіційній поїздці нібито для обміном досвідом. Жодну сумську команду офіційно на змагання за кордон не відправляли. Загалом було два чи три автобуси з дітьми", – зазначив посадовець.
Також повідомляється, що у складі футбольної команди є діти з різних населених пунктів Сумщини.
У понеділок, 14 травня, ця подія розглядатиметься на апаратній нараді при голові Сумської ОДА Миколі Клочку.
Нагадаємо, 13 травня українська юнацька команда з футболу потрапила у ДТП в Білорусі на трасі Кам'янець-Шерешево-Свислоч. Одна дитина загинула та шестеро зазнали важких травм.
Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко доручив Міністерству закордонних справ України вжити заходів з надання допомоги постраждалим у ДТП у Білорусі дітям. А прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що в Білорусь для надання допомоги постраждалим готова вилетіти українська медична авіація ДСНС.

Related

Гаряча новина 2661613919388462380

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item