Савченко найняла нових адвокатів

Савченко найняла нових адвокатів
Умови, на яких нові адвокати будуть співпрацювати з Савченко, не розголошуються
Надія Савченко найняла нових адвокатів, які будуть захищати її в суді. Про це повідомляє Громадське радіо із посиланням на нового адвоката Савченко Олександра Шадріна.
Другим адвокат у справі стане Костянтин Глоба.
Повідомляється, що екс-адвокат колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи Олександр Шадрін раніше вже приєднувався до команди адвокатів Савченко, проте пізніше депутат відмовилася від його послуг, тому що її сім'я не має коштів, щоб оплачувати правозахиснику гонорари.
На яких умовах нові адвокати будуть співпрацювати з підзахисною, Шадрін не повідомив.
Державний адвокат Юлія Ткач, яку надали Савченко після відмови від платних адвокатів, має бути присутня на розгляді апеляційної скарги в суді. Про її подальшу участь в справі не повідомляється.
Раніше повідомлялося, що народний депутат Надія Савченко відмовилася від усіх своїх адвокатів і попросила суд надати їй державного правозахисника.
Дивіться також
22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Савченко. Відразу після цього її в приміщенні Верховної Ради затримали співробітники Служби безпеки України і оголосили підозру. 23 березня суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 20 травня.
Дивіться також
Надії Савченко інкримінують змову з ватажками бойовиків "ДНР/ЛНР" і з керівником Центру звільнення полонених Володимиром Рубаном. Вони нібито планували повалення чинної влади і вбивства її представників.

Related

Політика 1679641128013395301

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item