Трамп скасував зустріч з Кім Чен Ином

Трамп скасував зустріч з Кім Чен Ином

Президент США Дональд Трамп скасував зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином.
Відповідну заяву опублікували на сайті Білого дому. Таке рішення прийняв через "відверто ворожі висловлювання" з боку лідера Північної Кореї.
Самміт мав відбутися 12 червня в Сінгапурі.
"Я дуже хотів зустрітися з вами. На жаль, через жахливий гнів і відкриту агресивність у ваших останніх заявах, я вважаю неприйнятним на даний час проводити цю зустріч, яка планувалася тривалий час. Cамміт у Сінгапурі не відбудеться. Так буде краще для обох країн, але завдасть шкоди всьому світу", - йдеться у листі. Його Білий дім опублікував у Twitter.
"Ви неодноразово згадували про свій ядерний потенціал. Але наш - настільки величезний і потужний, що я молю Бога, щоб ми ніколи його не застосували", - додав Трамп
Разом з тим, він подякував Кіму за звільнення трьох американців із в'язниць. Вкотре наголосив, що сподівається на налагодження стосунків. І на те, що зустріч таки відбудеться

У Північній Кореї на полігоні Пунгері, де відбуваються ядерні випробування, стався потужний вибух. Про це повідомляє кореспондент Sky News Том Чешир. Він єдиний британський кореспондент, якого запросили на огляд об'єкта. Північна Корея стверджує, що вибух - це один із етапів знищення її єдиного відомого ядерного полігону . Там проводилися усі 6 відомих північнокорейських випробувань атомної бомби.

Related

Події у світі 8779219619154122807

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item