У центрі Грозного біля церкви вбили сім осіб

У центрі Грозного біля церкви вбили сім осіб
Церква Архангела Михаїла на проспекті Ахмата Кадирова у Грозному

Наказ про напад бойовики отримали з однієї із західних країн, стверджує глава Чечні Рамзан Кадиров.

У Грозному бойовики напали на церкву Архангела Михаїла у центрі міста, намагаючись захопити прихожан у заручники. Про це повідомляє Интерфакс із посиланням на главу Чечні Рамзана Кадирова в суботу, 19 травня.

"Бойовики проникли до церкви Архангела Михаїла, їх метою було захопити прихожан. У результаті негайно проведеної спецоперації всі четверо бойовиків були знищені", - сказав Кадиров.

Він зазначив, що за оперативною інформацією, "наказ бойовики отримали з однієї із західних країн".

Також повідомляється, що в результаті нападу бойовиків і спецоперації з їх знищення загинули двоє співробітників правоохоронних органів і один прихожанин.

"За останньою інформацією, загинули двоє співробітників поліції і ще двоє були поранені. Крім того, загинув один прихожанин, ще один отримав поранення", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, нападники були озброєні десятьма пляшками з горючою сумішшю, двоствольним обрізом, пістолетами, ножами і маленькими сокирами.
Наразі проводиться робота щодо встановлення осіб бойовиків.

"Ретельно опрацьовується версія про те, що наказ напасти на церкву бандити отримали з однієї із західних країн", - зазначив співрозмовник.

Раніше в Чечні військовий Росгвардії застрелив чотирьох товаришів по службі в казармі. Військовослужбовця вбили бійці чергового підрозділу.

Related

Події у світі 884973980706300084

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item