Порошенко прокоментував спецоперацію СБУ зі збереження життя журналісту Бабченку


Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко привітав СБУ з успішним проведенням спецоперації зі збереження життя журналісту Аркадію Бабченко.
"Українські правоохоронні органи з кожним днем стають сильнішими у протидії російській агресії. Навряд чи Москва заспокоїться - доручив надати Аркадієві та його родині охорону", - написав Порошенко у Twitter.



Вітаю @servicessu з блискучою операцією зі збереження життя російському журналістові Аркадію Бабченку. Українські правоохоронні органи з кожним днем стають сильнішими у протидії російській агресії. Навряд чи Москва заспокоїться - доручив надати Аркадієві та його родині охорону
29 травня ввечері поліція повідомила про "вбивство" Бабченка при вході в свою квартиру в Києві. Згідно з легендою, його вбили трьома пострілами в спину.
За словами голови СБУ Василя Грицака, замах на Бабченка замовили спецслужби РФ. Після отримання відповідної інформації, СБУ провела спецоперацію з метою зберегти життя журналісту.  Бабченко виступив на брифінгу, вибачившись перед близькими за доставлені переживання.
СБУ вже затримала організатора "вбивства" Бабченка, ним виявився громадянин України "Г".
Громадянин "Г". запропонував своєму знайомому учаснику антитерористичної операції на сході України $30 тисяч і передав йому половину суми за безпосереднє виконання злочину, на що той погодився. Організатора завербували російські спецслужби.
В СБУ заявили, що організатор замаху на журналіста планував здійснити в Україні 30 вбивств.

Related

Політика 6373807303204168581

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item